Bursalı Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret!
Bursa Hasan Ağa İlköğretim Okulu

Bursalı Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret!

Bursa'nın Nilüfer İlçesi’nde bulunan Hasan Ağa İlköğretim Okulu öğrencileri ve velileri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle Yalova'ya gelerek Atatürk'ün konakladığı köşkleri ziyaret ettiler


Bursa'nın Nilüfer İlçesi’nde bulunan Hasan Ağa İlköğretim Okulu öğrencileri ve velileri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle Yalova'ya gelerek Atatürk'ün konakladığı köşkleri ziyaret ettiler. 

Yalova Kent Müzesi'ni dolaşarak Yalova hakkında bilgilendirilen öğrenci ve veliler daha sonra Yürüyen Köşk, Karaca Arberetum ve Termal Atatürk Köşkü'nü ziyarette bulundular. 60 kişilik öğrenci ve velilerden oluşan bir grupla, Yalova ve Atatürk temalı gezi hakkında düşüncelerini dile getiren Macide Erel, "1999 Marmara depremini Yalova'da yaşadım. Daha sonra Bursa'ya tayin oldum. Öğrencilerime 2. sınıftan itibaren Atatürk'ümüz, Yalova'da bulunan Yürüyen Köşk ve Termal Köşkü hakkında bilgilendiriyordum. Öğrencilerime verdiğim sözü bu özel günde gerçekleştirme fırsatı buldum. Öğrencilerimizde Atatürk'ün yaşadığı yerleri ve anılarını görme fırsatına eriştikleri için çok mutlu oldular." 

Geziye katılan veliler; geziyi organize eden Hasan Ağa İlköğretim Okulu öğretmenleri Sibel Bayraktar ve Macide Erel'e çocuklara bu önemli fırsatı bu anlamlı günde yarattıkları için teşekkür ederken, kafileyi Yalova'da ağırlayan Yalova Belediyesi Turizm Ofisi'ne ilgi, alaka ve rehberliklerinden dolayı şükranlarını sundular.


http://www.yalovadetay.com sitesinden alınmıştır.




Okuyucu Yorumları